You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За нас

Myhealth.mk (мое здравје) е производ на стручен тим кој има за цел медицинските услуги да ги донесе блиску до секој од нас. 


Преку директни соработки со поликлиники, медицински установи и центри за убавина "my health" Ви овозможува да ги користите поволностите на промоциите и да заштедите.


Ние направивме едноставна апликација каде купувањето на промотивна здравствена услуга го поедноставивме и го сведовме на 4 чекори


1. Направете нарачка на вашите потребни здравствени услуги;

2. Направете плаќање директно на нашата страна со VISA и Maestro картичките или преку налог;

3. Внесете го вашиот е-маил и за кратко време очекувајте да ви пристигне ваучерот со вашата нарачка;

4. Во договор со давателот на услугата, договорете термин за искористување и понесете го вашиот ваучер со вас или имајте копија од е-маилот на вашиот телефон.


Не заборавајте дека повремената потреба за прегледи и контрола на здравствената состојба во денешното секојдневие е неопходна за секој од нас. Грижете се правилно за Вашето здравје.


My health - ваш потсетник за здравјето.