You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Услови за користење и политика за наплата

Услови за користење:

Нашата платформа нуди брзо и едноставно користење на интерфејс системот и нарачка на здравствена услуга преку четири едноставни чекори

1. Избор на вашите потребни услуги;

2. Плаќање директно на нашата страна или со налог преку банка;

3. Испраќање на ваучерот по е-маил или достава на адреса (доколку е наведено при генерирањето на нарачката);

4. Во договор со давателот на услугата, телефонски договарате термин и понесете го вашиот ваучер со вас (принтан или копија од е-маилот на вашиот телефон);

My health не превзема одговорност за квалитетот на услугата. Квалитетот на услугата е индивидуална и е обврска на давателот на услугата.

Промоциите наведени на myhealth.mk се со важечки рок со период наведен во ваучерот. Доколку помине рокот за искористување на ваучерот MY Health не превзема обврска да направи замена на ваучерот или да изврши рефундација на средствата.

Во договор со установата која ја извршува услугата можно е да се пролонгира рокот за искористување на ваучерот, само доколку истата го дозволи тоа.

Враќањето на ваучерот е можно само доколку истиот не е со истечен период на важност и со целосно пополнете ФОРМА ЗА ВРАЌАЊЕ


Политика за наплата:

- Наплатата на испратените нарачки од Ваша страна ја извршуваме во моментот на купување на ваучерот. Вие ја пополнувате нарачката и потоа сте пренасочени кон официјалниот процесирач на картички на Банката, каде се врши итернет наплатата, со пополнување на податоци од Вашата кредитна или дебитна картичка. Во моментот на пополнување на картичката Вие сте авторизирани, а пред испораката Вашите средства се одбиваат од Вашата сметка.