You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Информации за достава на ваучерот

ПОЛИТИКА ЗА ДОСТАВА НА НАРАЧКИ

My health нуди две опции за достава на ваучерите кои се нарачани на нашиот веб сајт:

1. Купените ваучери ги испраќаме директно на наведениот е-маил:
- Ваучерите кои се доставени на е-маил, треба да се испринтаат или да се достават во вид на е-маил копија и да се поништат во моментот на искористување на услугата.

2. Достава по пошта на адреса која е предходно наведена:
- Рокот за достава на нарачките е максимум до 3 работни дена од денот на испораката на истите;
- Доставата на ваучерите е одговорност на компанијата за вршење на испорака на пратки;
- Доколку команијата за вршење на испорака и достава на пратките не го затекне примачот на адресата наведена од нарачателот, истиот е должен да достави писмено известување или да го контактира телефонски примачот;
- Доколку ковертот во кој се наоѓаат ваучерите се физички оштетени, примачот е должен истото да го пријави кај компанијата што ги доставува;
- Доставата на ваучерот се доплаќа, во зависност од начинот кој е наведен при поставување на нарачката.